06 Mei 2012

Velp (Nederland)

Vandaag ging de reis naar het Gelderse Velp voor de wedstrijd de Grote prijs van Rheden. Met een telefoontje van de avond van tevoren om even een wijziging te geven van de route naar de renbaan vanwege de wegwerkzaamheden kwamen wij prima aan op de renbaan! Alleen Windyglen's Ride Sally Ride liep van ons. Dus een rustig dagje. Verder liep Chasing Lane's Cantana en onze reu in co-owner Paddy's Absolute Power.

Met 6 teven aan start werden in de serie 2 koersen van 3 gelopen. Dat het baanrecord van onze Brandy vandaag verbroken zou worden wisten wij, maar door wie Du Féerique of haar huisgenootje Creamery Pearl die nu liepen op hun thuisbaan. De serie zal misschien uitsluitsel geven.

In de 1ste serie rit starte Du Féerique en onze Sally  en Smile Again. Met een goed vertrek voor alle 3 de honden was het voor Du Féerique moeilijk om goed los te komen. 1 maal los trok zij goed door. Onze Sally moest duidelijk wennen aan de bocht en kon geen aanval doen en moest waken voor Smile Again maar kwam gelukkig nog als 2de over de streep. De tijd 20.67 nee het was nog geen baanrecord deze was namelijk 20.63 van onze Brandy.  Sally kwam in 21.03 binnen.

En ja in de volgende serie was het Creamery Pearl een knap staaltje liet zien met een formidable start wist zij het baanrecord heel erg scherp te zetten in 20.38!! Heel knap! Herencia Tactica werd netjes 2de gevolgd door Hetty.

De halve finale Sally mocht het opnemen tegen Creamery Pearl en Hetty. Creamery en Sally starte gelijk op maar het was Creamery die gelijk de leiding overnam. Sally kwam beter de bocht door en gaf weer gas op het laatste stuk gevolgd door Hetty. Creamery kwam nu in 20.65 over de streep en onze Sally versnelde en kwam in 20.96 binnen en als 3de Hetty die netjes 21.29 liep.

De finale.
De tijden van de halve finales lagen dicht bij elkaar het slechte een 10de van een seconde dus wie er zou winnen zou afhangen van de start. Sally mocht onder het witte rendek vanuit hok 2. Na wat strubbelingen achter het hok mochten de honden van start. Het startsein werd gegeven en daar was het vertrek van Wit 3 Sally was weg en pakte een paar meters daar achter was het Creamery Pearl die gelijk de aanval inzette op onze Sally. Daarachter gebeurde van alles botsten terugkomen nog een optater krijgen het was moeilijk te voorspellen hoe het daarachter verliep. In de bocht passeerde Creamery Pearl, Sally en trok een klein gaatje. Bij het uitkomen van de bocht versnelde Sally nog om een aanval te doen maar met 320 meter was dat net te kort of te laat ;) zeg het maar.
De uitslag:

R1 Schinbascha's Creamery Pearl 1ste 20,63
B2 Duféeriqu 3de 21,37
W3 Windyglen's Ride Sally Ride 2de 20,77
Z4 Schinbascha's Smile Again 4de 21,56
G5 Wheezy Wind's Herencia Táctica 6de 21,68
ZW6 De la Sûre d' elle Hetty 5de 21,59

2de een prachtige prestatie en in een nog mooiere tijd tot 2 x aan toe wist Sally als enige haar tijd te verbeteren. Sally heeft gestreden voor wat zij waard is.

Bij de B-reuen liep onze Co-owned reu Paddy's Absolute Power na een spannede serie en halve finale lag het hele veld open voor de finale.
Met een goed vertrek voor Dóblon en onze Power was het stuivertje wisselen. Daar achter was er nog een mooie strijd tussen Jaleo en Amarac gevolgd door Botas en Freedom. Maar in de bocht wist die Dóblon afstand te nemen van Power. bij het uitkomen van de bocht wist Power nog even het pedaal in te drukken maar hij was net te laat.
De uitslag:

R1 Jaleo L'Intrepide Masque 3de 21,61
B2 Dóblon D.Rabelink Eerbeek 1ste 21,38
W3 Paddy's Absolute Power 2de 21,42
Z4 Amarac 4de 21,69
G5 Botas van de Waterram 5de 21,97
ZW6 Freedom van de Sabelspoort 6de 22,01

De B-klasse teven daar liep onze puppenkind Chasing Lane's Cantana die na een onzeker serie een wat zekere halve finale een hele knappe finale liep voor haar kunnen! Haar huisgenootje Jetta van Arkadi werd netjes 1.

R1 Jetta van Arkadi 1ste 21,47
B2 Andromeda 2de 21,98
W3 Hera L'Intrepide Masque 3de 22,12
Z4 Hollywood 4de 22,80
G5 Chasing Lane's Cantana 5de 22,87


Windyglens Ride sally Ride - 2de


Windyglens Ride sally Ride

 


Chasing Lanes Cantana


Chasing Lanes Cantana


Chasing Lanes Cantana - zwart


Paddy's Absolute Power


Windyglens Ride sally Ride - wit


Windyglens Ride sally Ride - wit

     
05 Mei 2012

Lelystad/ North Carolina (Nederland) (Usa)

Vandaag zijn Windyglen's Patriot en zijn zusje Windyglen's Ride Sally Ride jarig. Het is alweer 2 jaar geleden dat zij geboren werden.  Dus vanavond een extra stukje lekker vlees.  And to the owners of Blaze and Mason also congratulations with there birthday!

     
02 Mei 2012

Lelystad (Nederland)

Vandaag een feestje Catkyll's Deverra (Nel) is vandaag 3 jaar geworden. De kleine onfortuinlijke meid wordt groot.

     
29 April 2012

Spaarndam (Nederland)

Vandaag reisden wij af naar Spaarndam naar de nieuw baan van de WRA. Het was de Zilverentulpren die voor het eerst sinds jaar en dag zou plaats vinden. Met hevige concurrentie van buitenlandse banen en mooie wedstrijden. Vonden wij het toch belangrijk de WRA te steunen door middel van deelname. In mijn optiek hadden meer mensen dit mogen doen. Dit soort banen worden de toekomst.
De wedstrijd wij hadden 3 hondjes ingeschreven zodat er een wedstrijd bij de A-teven gelopen kon worden. Brandy v.d. Spaarne Meute (terugkomend van een blessure) Windyglen's Ride Sally Ride en QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck. Onze vrienden Mary en Robert waren er ook en Robert zou de handler zijn van Brandy deze dag! Mooi klik hebben die twee! Verder liep Storktown's Nightstar en Zap Mama's Indy bij de A-klasse teven.

In de serie was het Sally die gelijk met een knalstart samen met haar huisgenoot Brandy weg waren gevolgd door Nightstar en Megan sluitend met Indy die duidelijk aan de baan en systeem moest wennen. De rit werd met een kleine voorsprong gewonnen door Sally gevolgd door Nightstar en Brandy die met een neusje verschil over de streep kwamen. Megan 4de en Indy 5de.

De halve finale hier was het Nightstar die met een knapstart weg was gevolgd door Brandy. Sally moest alles bijzetten om aansluiting te vinden en Megan gaf nu gas bij en liep haar eigen koers. Indy was nog een beetje onwennig en sloot de rij. Nightstar won in een zeer mooie tijd van 23.28 gevolgd door Brandy die bij lange na niet haar eigen tijd liep maar toch knap 2de werd. Sally die een PR liep gevolgd door Megan en Indy.

De finale. onze honden zouden zich moeten overtreffen en een PR moeten lopen als zij Nightstar wilden verslaan. Met een super start  was het Sally die weg was samen met Brandy deze trok een vrij groot gat op de andere honden Nightstar moest eerst afrekenen met Megan en Indy en dat deed die en zette haar eind turbo in en passeerde Brandy in de bocht. Nu was het alleen Sally nog die zij nog moest verslaan. Hoe zou het dubbeltje zijn gevallen.

De uitslag

R1 Storktown's Nightstar 1ste 23,28
B2 Windyglen's Ride Sally Ride 2de 23,29
W3 Brandy v.d. Spaarnemeute 3de 23,39
Z4 Quixand Chasing Lane's A tale of Luck 4de 23,74
 G5 Zap mama's Indy 5de 24,50

Viel het dubbeltje toch weer op de kant van Nightstar die met een prachtige eind speurt haar neusje net verder over de streep drukte of niet? Omdat ik toch niet content was naar de renleider gegaan om te vragen naar de foto finish iets wat de WRA als prachtige apparatuur heeft en nu kon gebruiken zeker bij zo'n close call. Echter werd mijn verzoek geweigerd door de Jury iets wat ik tot heden niet snap en mij dus vraagtekens zet bij de uitslag. Waarom iets niet laten zien wat ervoor staat en bedoeld is. Transparantie is het enige woord wat ik kan bedenken. Maar goed uiteindelijk na een telefoontje heb ik er vrede mee en heeft Nightstar verdient gewonnen. Wel zeggend dat alle 3 onze teven hun Persoonlijke records hebben aangescherpt en dus alles hebben gegeven in de finale! Ben trots op onze meiden!

     
29 April 2012

Oude Pekela (Nederland)

Vandaag reisden Marc Akkermans met onze puppenkind Chasing Lane's Dalton Track (Harry) af naar het hoge noorden voor de cavom ren te Oude Pekela. Na wat smsjes waren er 15 B-reuen aan de start. Harry net gelopen en werd 3de in een koers met 2 ervaren honden en nog 1 ander jong talent. Maar Harry mocht gelijk naar de halve finale. Naar wat ik goed begreep was er een hoop geduw en stoten kwam hij net 500ste van een seconden mis voor de finale. Op na de volgende keer!

     
22 April 2012

Rotterdam (Nederland)

Vandaag reisden wij af naar het zuiden des land om mee te doen aan de wedstrijd op Rotterdam. Ondanks het lage aantal inschrijvingen van de Whippet teven stonden er toch een paar ''grote'' aan de start. Met Storktown's Nightstar die op haar thuisbaan en dit systeem heel goed uit de voeten kan heeft zich eind vorig jaar ook goed bewezen mee te kunnen doen. Ook was de dubbel NK finaliste en EK finaliste Kentfield Petit Sirah at Marakaya's aan de start en good old Lexus. Wij hadden onze QuiXand Chasing Lane's A Tale Of Luck (Megan) en Windyglen's Ride Sally Ride (Sally) ingeschreven zodat er een wedstrijd kon plaats vinden.

In de serie was het Nightstar die gelijk van kop af wegwas en liet zien wat haar bedoeling van de dag zou zijn. Sally maakte zich vrij en zette de aanval in gevolgd door Petit Sirah. Daarachter was het onze Megan die in gevecht was met Lexus in voordeel van Lexus was Megan laatste in de serie. Die gewonnen werd door Nightstar in 22.87 een mooie tijd.

De halve finale de hondjes mochten weer starten met een mooi start van Megan werd die gelijk vastgelopen en konden Sally en Nightstar daar van profiteren. Nightstar wist een klein gat te slaan en Sally moest nog op het laatste stuk oppassen voor Petit Sirah die nog hard kwam opzetten. Megan wist dit maal een voorsprong te maken op Lexus en kwam netjes als 4de binnen.  Nightstar won de rit in 23.05.

De finale

Ja de jury had beslist dat de honden die net nog geen 10 minuten (na 10 minuten uitlopen) weer moesten starten vanwege het slechte weer wat opkomst zou zijn. Weeronline geraadpleegd en nee het was in België slecht weer bij ons geen vuiltje aan de lucht. Een slechte beslissing van de Jury het gaat hier immers om de honden en die moeten kunnen herstellen zeker als de wedstrijd klein is heb je de tijd. Maar goed.

De start kan wel is van betekenis zijn wie er zou kunnen winnen. Megan zat in hok 2 en Sally hok 3 naast elkaar. Dat zij elkaar helpen in het heetst van de strijd hebben zij al vaker laten zien zou dat nu weer gebeuren? En daar was de start Sally was weg Megan deed wat zij kan doen helpen. Met zwaar gewicht Lexus naast haar duwde zij die van haar af waardoor de andere honden eerst om Lexus heen moesten. Megan had zich op geofferd voor Sally. Sally die meters pakte leek op de overwinning af te gaan. Nightstar kwam heel hard opzetten en het zou er omgaan. Daarachter was het Petit Sirah (ondanks zij nog niet in de vorm was die we gewent zijn) een mooie achtervolging in gevolgd door Megan die toch herstelde en op voorsprong van Lexus binnenkwam.

De uitslag volgde niet direct want er werd door gedraaid vanwege het ''slechte'' weer wat opkomst zou zijn. En ja dan krijg je toch een raar gevoel en dat blijkt ook in de uitslag en na het bestuderen van verschillende foto's maar dat terzijde. zonder tijd.

De uitslag

R1 Storktown's Nightstar 1ste
B2 Windyglens Ride Sally Ride 2de
W.3 Kentfield Petit Sirah  at Marakaya's 3de
Z4 QuiXand Chasing Lane's  A Tale of Luck 4de
G.5 Homely Luck's Lexus 5de

De tijden kwamen steeds dichterbij elkaar te liggen


Windyglens Ride sally Ride - rood


Windyglens Ride sally Ride - blauw


Windyglens Ride sally Ride - blauw


Windyglens Ride sally Ride - blauw


Windyglens Ride sally Ride - rood,
QuiXand Chasing Lanes a Tale of Luck - geel


Windyglens Ride sally Ride - rood,
QuiXand Chasing Lanes a Tale of Luck - geel

     
16 April 2012

Lelystad (Nederland)

Het is alweer 2 jaar geleden dat het D-nest geboren werd.

Alle eigenaren van harte met jullie mooie hondjes!

Ook zijn hun half broertjes en zusje een half jaar! Wat gaat de tijd toch hard

     
14 April 2012

Goes (Nederland)

Vandaag reisden wij richting het Zeeuwse namelijk voor de Gouden Appel ren. Altijd een lange rit maar met een gastvrij onthaal en gezellige ambiance en mooi weer maakt dat veel goed.  Wij hadden 2 hondjes ingeschreven deze dag. QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck (Megan) die na haar laatste wedstrijd gepromoveerd is naar de A-klasse en mee mag doen in de hoogste klasse. Daarnaast hadden wij onze Windyglen's Ride Sally Ride ook opgegeven. Er waren in totaal 8 A-teven aan de start en niet de minste. Verder liepen er 2 puppenkinderen van ons vandaag hun eerste wedstrijd Chasing Lane's Cantana (eig. Alicia van Lieshout) die als pup zijnde haar schouder gebroken had en Chasing Dalton Track (eig. Marc Akkermans) en onze co-owned reu Paddy's Absolute Power.

B-teven zullen wij mee beginnen al hebben wij zelf hondjes in de koers proberen wij toch altijd zo goed mogelijk verslag te doen. Chasing Lane's Cantana zat in de 1ste koers van de B-teven en mocht starten onder het witte dekje. Je kon duidelijk merken dat Candy even moest wennen aan de baan en de snelheid die de andere hondjes liepen. Met een knalstaart lag ze even aan de leiding en leek het als zij 3de zou worden en zich rechtstreeks naar de halve finale zou plaatsten, maar in de laatste bocht kwam Joke snel opzetten en moest Candy naar de herkansing.

In de herkansing mocht Candy het opnemen tegen Homely Luck's Lady Liberty en Wheezy Wind's Hasta La Vista. Toch wel 2 ''ervaren'' hondjes die een koers hun kant op kunnen zetten. Candy had weer de start en bleef het dit keer volhouden. Hasta La Vista kwam er snel over heen en Lady Liberty gaf druk van achter af. Candy liet zich niet kennen en kwam dan na Hasta La Vista (die won in 23.87) als 2de over de streep en plaatste zich zo voor de halve finale.

De halve finale mocht Candy het opnemen tegen een nieuw talent Marakaya's Girlpower die in de serie een zeer snelle tijd neerzette namelijk 22.65. Candy startte goed mee maar het was Girlpower die gelijk een gat trok tussen haar en de rest. Candy was nog even in strijd met Incuria Invana om die 3de plaats maar geroutineerd als Incuria Invana is bleef zij aan de palen en probeerde nog een aanval op die 2de plaats te doen van Gin Ginger. De rit werd gewonnen door Girlpower in 22.65 (Werd ook winnaar in de finale) Candy kwam als 4de binnen maar liet zien dat na een gebroken schouder en veel geduld liefde en vertrouwen toch weer op de renbaan te kunnen komen!
B-reuen daar liep Chasing Lane's Dalton Track (Harry) zijn allereerste wedstrijd ook. Mocht in de eerste B-koers starten. Met een iets mindere start herstelde Harry zich en zette de aanval in op die Galbatorix maar Element wist Harry nog net niet in de heg te drukken dus moest Harry weer opnieuw aanzetten en op het laatste rechte stuk kon hij nog net aansluiting vinden met Element maar was net niet genoeg. De rit zege ging naar Galbatorix die in een zeer snelle tijd ook zijn serie rit wist te winnen in 22.65 als 2de was het dan toch Element en 3de Dalton Track.

In de andere koers startte onze Paddy's Absolute Power (Stitch) Met een redelijk vertrek zette Stitch samen met Jalisco de aanval in op Hersly. Hersly voelde de 2 aankomen en versnelde, Stitch gaf gas bij en kon de aansluiting maken en kwam dan ook netjes als 2de binnen!

De halve finale,
Hier kwamen Harry en Stitch samen bij elkaar in de koers te zitten samen met Galbatorix en Etoille. Het was een goed vertrek van Galbatorix en Harry en Stitch die waren samen weg. Harry zat aan de gunstige binnenzijde en Stitch buiten in de laatste bocht werd het verschil gemaakt door Harry die als 2de binnenkwam achter de onbedreigde Galbatorix die de rit won in 22.78 iets daar achter was het Harry en Stitch die een mooie onderlinge strijd lieten zien gevold door Etoille.

Finale
Het zou een spannende rit worden Galbatorix liet een verval zien in de halve terwijl Hersley stabiel liep. Dus de start was erg belangrijk. En die was in voordeel van Galbatorix. De andere honden zochten positie en het was de jonge Jalisco die aan de binnenzijde zat. Onze Stitch liep niet zoals hij normaal zou lopen en dat was bij de start ook merkbaar. Harry was in een strijd beland tussen Element en Hersely die niet de start had zoals in de halve finale Deze strijd werd uitgevochten tot aan de streep. De uitslag.

R1 Oochigea's Galbatorix 1ste 22,91
B2 HERSLEY? 4de  
W3 Dévaj Element 3de  
Z4 Chasing Lane's Dalton Track 5de  
G5 Paddy 's Absolute Power 6de  
ZW6  Old Road's Jalisco 2de  

De A-teven de aftrap was voor onze Windyglen's Ride Sally Ride (Sally) die het mocht opnemen tegen Frizzy Lizzy, Jetta en Baracuda. Met een superstart was het Sally die weg was. Daarachter werd flink gevochten om die 2de plaats die Jetta goed wist vast te houden. Terwijl Frizzy Lizzy het samen met Baracuda elkaar lastig maakte. Wat resulteerde in als 1ste Sally in 22.87 gevolgd door Jetta, Baracuda en Frizzy Lizzy.

De andere serie rit liep onze QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck (Megan) haar allereerste rit in de A-klasse. Zij mocht het op nemen tegen Juma Bleu Eve, Herencia Tactitca en Indy. Met een redelijke start waren het Herencia Tactica en Megan die de strijd samen aangingen om die eerste plek. Bij het ingaan van de bocht gaf Megan wat gas bij en kon iets wat afstand nemen van Herencia Tactica die nog een aanval kreeg van Indy die als 3de over de streep kwam gevolgd door Juma Bleu Eve.

Halve finale
Sally mocht onder het rode dekje starten en mocht het nu samen met Herencia Tactica, Juma Bleu Eve en Baracuda opnemen. Met een knalstart was zij vertrokken gevolgd door Herencia Tactia en Baracuda die gelijk een versnelling hoger ging en de aanval op Sally inzette. Daarachter was het Herencia Tactica die de aanval van Juma Bleu Eve toucheerde maar wat zou de uitslag zijn. Het was Baracuda die met een gigantische versnelling haar neusje net iets eerder over de streep wist te drukken in een hele mooie tijd van 22.75 als 2de Sally 3de Herencia Tactica en 4de Juma Bleu Eve.
In de andere rit was het onze Megan die ook onder het rode dekje mocht starten. Absoluut geen fan van maar goed pole postion startend uit hok 1 mocht zij het opnemen tegen Jetta die in de serie al heel sterk liep en Frizzy Lizzy en Indy. Met een knalstart kwamen Jetta en Megan uit het hok Megan wist tot halverwege de bocht Jetta knap achter zich te houden. Op het laatste rechte stuk kwamen beide dames langszij. Erachter waren het Indy en Frizzy Lizzy die knap streden om die 3de plek voor de finale. Het was Frizzy Lizzy die zich wist te plaatsten. Jetta won de rit in 23.01 gevolgd door Megan Frizzy Lizzy en als 4de Indy.

Finale
De tijden zitten erg dicht bij elkaar met 4 verschillende winnaars. Alles was dus mogelijk. Sally en Megan zaten naast elkaar in het hok en de start zou wel is bepalend kunnen zijn. En zo gezegd zo gedaan. Sally had weer een pikstart en ging gelijk over naar haar Early Pace. Haar huisgenootje Megan hield de anderen wat op en pas op het rechte stuk lukte het Baracuda om vrij te komen. Megan viel hierdoor naar achter maar probeerde nog aansluiting te vinden nadat zij gepasseerd werd door Frizzy Lizzy. Baracuda zette haar wapen in en de turbo op het laatste stuk werd geactiveerd. Sally zette knap door en wist haar uit het puntje van haar tenen haar laatste beetje energie te halen om zo als eerste over de streep te komen. Achter hun was nog een ander mooi gevecht aan het plaatst vinden tussen Megan, Jetta en Herencia Tactica. Wie zou wat zijn geworden.

De uitslag:

R1Windyglen's Ride Sally Ride 1ste 23,01
B2 Jetta van Arkadi 5de  
W3QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck 4de  
Z4 Catkyll's Baracuda 2de  
G5 Wheezy Wind's Herencia Tactica 6de  
 ZW6 Frizzy Lizzy van Diarobinne 3de  

Een prachtige finale met gelijkwaardige honden. Sally ging met het Gouden Appeltje naar huis en die staat nu mooi naast de andere prijzen. Maar met het jonge talent aankomend Jetta en A Tale of Luck en terugkeer van Baracuda die een jaar heeft moeten missen en de ervaren elite Frizzy Lizzy Herencia Tactica die langzaam hun vorm weer weten te hervinden begint het seizoen vorm te krijgen.


Chasing Lanes Dalton Track- Zwart


Chasing Lanes Dalton Track- Zwart


Chasing Lanes Cantana - zwart


Chasing Lanes Dalton Track- Zwart


QuiXand Chasing Lanes A Tale of Luck - blauw


Windyglens Ride sally Ride


Windyglens Ride sally Ride - blauw

     
09 April 2012

Lelystad (Nederland) / Cluvenhagen (Duitsland)

Niet alleen een mooie prestatie deze dag, maar het is al weer 3 jaar geleden dat onze Vilikaia vom Rauhen Meer (Sky) geboren werd bij de familie Dygas uit Duitsland. Sky van harte meid!

     
09 April 2012

Rijssen (Nederland)

Vandaag reisden wij af naar Rijssen waar de ''eerste'' grote wedstrijd wordt gehouden. Namelijk de grote prijs van Twente. Deze wedstrijd trekt altijd veel Belgische deelnemers ook en dat was dit jaar ook het geval. Wij hadden Windyglen's Patriot (Dusty), Windyglen's Ride Sally Ride (Sally) en QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck (Megan) ingeschreven voor deze wedstrijd. Ook liepen er 2 puppenkinderen van ons Chasing Lane's Boston en Chasing Lane's Dollar Express en onze co-eigenaarschap Paddy's Absolute Power. Na de controle van de dierenarts en de proefrondes Begon de wedstrijd. De baan was zwaar gras op verschillende plekken wat hoog en door de regenen erg nat.
In de 2de rit mocht Dusty gelijk aan start komen en mocht het op nemen tegen Powerplay's Xcalibur (Mr. Higgings) Al waren zij met zijn tweeën het was een strijd tussen titanen. De start was voor Xcalibur maar Patriot kwam hard opzetten dan was het weer Xcalibur die gas gaf en probeerde los te komen van Patriot. Deze zat echter aan de gunstige binnenzijde dus het was erg moeilijk voor Xcalibur bij de ingang van de bocht leek het Xcalibur te lukken maar daar kwam de versnelling van Patriot hij schakelde over naar zijn 6de versnelling en Xcalibur moest er op anticiperen. Helaas was de baan daar te kort voor en was het Patriot die als 1ste over de streep kwam in een supertijd van 21.91 en hierbij verbrak hij het baanrecord van de allereerste Whippet die onder de 22 seconden ging namelijk Oochigea's Xamagotchi! Powerplay's Xcalibur kwam in een zeer mooie 22.04 over de lijn. Helaas was dit de enige rit bij de sprinters dus Mr Higgings en Dusty hebben afgesproken dat de wedstrijd een andere keer wordt afgemaakt!

De B-klasse teven 9 stuks aan start
Megan zat in de 2de koers en je kon merken dat ze beter uit de voeten kan op gras dan op zand. Want in een prachtige PR van 22.89 won zij de koers.  Gevolgd door Hestia 23.27, Fiasco 23,58, Muchanka 24,14 en French Kiss in 24.88.

A-teven 12 stuks aan de start en niet zomaar teven. De europees kampioene Bindi, Nederlands Kampioene Gossy Possy.  Finalist Vriendschaprennen Du Féerique en Schinbascha's Smile Again , maar ook Schinbascha's Creamery Pearl die vorig jaar super tijden liep en Jetta die een sterk eindseizoen had. De Belgische Zap Mama's Gitte en Oochigea's Jazzmine die een koers naar hun hand kunnen zetten. Dit belooft wat!

En inderdaad dit beloofde zeker wat Bindi liet gelijk in de 1ste koers zien waarvoor zij kwam in 21,84 won zij overtuigend haar koers. Daarna was het de beurt aan onze Sally om te starten. Creamery Pearl was als een raket weg samen met Jazzmine Sally sloot erbij aan gevolgd bij Indy. Creamery Pearl nam afstand en het gevecht om die 2de plaats ging tussen Jazzmine en Sally zij aan zij bleven zij vechten voor dat 2de plekje. In de zandbak was het niet te zien maar onze Sally kwam na Creamery Pearl over de streep die won in 21.98 en Sally in 22.40 gevolgd door Jazzmine in 22.52 en Indy in 23.12.

De baan werd alleen maar zwaarder door de aanhoudende regen. Er waren zelfs wat honden die er hinder van onder vonden en uitgeleden of over de kop gingen zoals onze puppenkind Chasing Lane's Dollar Express die toch knap zijn halve won in 22.51.

De halve finales.
B-teven. In de 1ste halve finale koers had Canyon Spring haar tijd scherp gezet op 22.45 ook een teefje wat uit Amerika wegkomt. Het was de beurt nu aan Megan met een superstart was zij weg en bleef zij weg en kwam als 1ste over de streep in een nieuw PR van 22.62. Daarachter was wel een felle strijd tussen Joke en Fiasco die in het voordeel van Joke werd beslist en kwam in 23.42 over de streep Fiasco in 23.64 en gevolgd door Muchanka in 24.28.

B-reuen hier wisten zowel Paddy's Absolute Power en Chasing Lane's Dollar Express zich knap te plaatsten voor de finale.!

A-teven
Sally had de 2de rit dus wij konden mooi de strijd tussen Bindi en Creamery Pearl volgen. en het was een strijd maar dit keer voor Creamery Pearl in 21.90. Maar terug naar onze koers Du Féerique was gelijk weg uit het starthok samen met Jetta. Sally en Gitte zaten buiten en konden hun versnelling gelijk doorzetten en Jetta passeren Du Féerique trapte het gaspendaal goed in en liep weg van Gitte en Sally. die onderling in  een flinke strijd zaten.  Du Féerique won overtuigend in 22.27 als 2de was het Gitte in 22.64 en Sally in 22.65 als toch knap 4de Jetta in 22.80

De finales
B-teven. Spannend zal het zijn en dat werd het ook. Met een pikstart was het Canyon Spring die weg was en vrij kon lopen. Megan was minder weg, maar probeerde dichterbij te komen helaas ging er een hondje over de kop waar Megan hinder van had. Eenmaal in haar ritme probeerde zij het nog op het rechte stuk maar dat mocht niet baten en het was Joke die nog een aanval op onze Megan probeerde.

De uitslag

R 1 Kentfield Canyon Spring 1ste 22,64
B 2 QuiXand Chasing Lane's Tale Of Luck  2de 22,93
W 3 Forest‐Laws Hestia  6de  
wij hopen dat ze niks mankeert, Beterschap
Z 4 Joke 3de 23,12
G 5 Antraciet Middelweidehoeve 4de 23,86
ZW 6 Fiasco   5de 24,38

De B-reuen

De uitslag

R1 SDW Kismet Beat The Clock 1ste 21,90
B2 SDW Kismet Fame & Fortune 2de 22,53
W3 Chasing Lane's Dollar Express 5de 23,08
Z4 Paddy's Absolute Power 4de 22,94
G5 Marakaya´s Galoufi Juan  3de 22,54
ZW 6 Ferrero the Wip Pets Land 6de 23,16

De A-teven. Het zou een hele spannende finale worden met prachtige coursen in de halve finales was er nog ''geen'' uitgesproken favoriet. Het was een strijd der titanen om het maar zo te noemen. De start zou uitmaken wie de 1ste meters zonder botsten en stoten vrij kwam te liggen en het gaspendaal vol open kon draaien. In dit geval was dat Bindi met Du Féeurique gevold door Creamery Pearl en Smile Again gevolgd doro Gitte en aan de buitenzijde onze Sally.  Bindi en Du Féerique waren bezig met een knap staaltje vechten waar Bindi in de bocht een voorsprong kon maken en vast hield te houden  daar achter was het Creamery Pearl die een aanval in zette op haar huisgenote Du Féerique. Sally was opgeschoven naar de 4de plek en toucherde de aanval van Gitte en kwam knap achter Creamery Pearl binnen. Gitte en Smile Again die daarachter nog een strijd op het laatste rechte stuk bevochten in het voordeel van Gitte.

De uitslag.

R1 Schinbascha's Creamery Pearl 3de 22,38
B2 Du Féerique 2de 22,29
W3 Bindi 1ste 22,18
Z4 Zap Mama's Gitte 5de 22,64
G5 Schinbascha's Smile Again 6de 22,69
ZW6 Windyglen's Ride Sally Ride 4de 22,58


Windyglens Patriot


QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck


Windyglen's Ride Sally Ride

 

foto : www.pictostijn.net

     
08 April 2012

Lelystad (Nederland)

Vandaag is ons C-nest 2 jaar geworden! Alle eigenaren van harte met jullie hondje
     
18 Mrt 2012

Rotterdam (Nederland)

Vandaag reisden wij af naar Rotterdam daar werd de 1ste wedstrijd van dit seizoen in Nederland gehouden. Namelijk de Cooldogren. Met redelijk weer stapten wij richting Rotterdam en hadden 5 hondjes in geschreven respectievelijk; Windyglen's Patriot, Windyglen's Ride Sally Ride, Brandy v.d. Spaarne Meute, QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck en Bricktop. Alle in verschillende klasse en gelukkig kregen wij hulp van onze vrienden Mary en Robert. De taken werden verdeeld en ieder deed zijn eigen ''hondje'' voor die dag. Ook waren Nick en Tamara met onze puppenkind Chasing Lane's Emerald Knight aanwezig om te kijken. Het wordt al een echte man!

Als 1ste mocht Brick Top de spits afbijten. Haar 1ste wedstrijd dus altijd even spannend en op een ''vreemde'' baan. Met volle overtuiging kwam zij uit de starthok en moest eerst even Honorine del Abokhan voorbij gaan. Eenmaal in haar ritme ging Smurf er voorbij en won de rit volovertuiging in 22.91 . Een rit later was het de beurt aan QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck (Megan) Zij had een wat mindere start en mocht het opnemen tegen de ook jonge Jadranka deze 2 vochten het uit tot aan de streep Megan zat aan de binnenkant en kon haar neusje iets eerder over de streep drukken en won in 23.51 gevolgd door Jadranka 2de, Gilette 3de en Elakhsi River 4de.

Toen was het de beurt voor Windyglen's Patriot (Dusty). Voor Dusty was het extra speciaal want het zou zijn allereerste koers worden met 8 sprinters aan de start uit diverse landen. Een internationaal veld dus. Met een redelijke start en een beetje gebots in de bocht wist hij zich los te maken van de rest en zette zijn versnelling in. En wat voor versnelling in een nieuw Baanrecord van 22.52 liet Dusty zien kwaliteiten zien.

Het was nu de beurt van zijn zusje Windyglen's Ride Sally Ride (Sally) die het gelijk mocht opnemen tegen de Europees kampioene Bindi en NK finalist Idole Inez. In beide moest Sally haar meerdere kennen en liep ook niet overtuigend zoals ze normaal wel doet. Bindi won in 22.22 gevolgd door Idole Inez en als 3de Sally.

In de koers erna was het de beurt aan Brandy v.d. Spaarne Meute (Brandy) die mocht starten onder het blauwe dek. De afgelopen weken heeft zij op de training al goede tijden neergezet dus aan de vorm zou het niet moeten liggen. Brandy mocht het opnemen tegen Nightstar en Hestia. Brandy was met een knalstart ervandoor en trok gelijk een gat van een paar meters. Nightstar die een ongekende eindversnelling heeft probeerde nog aan te sluiten maar dit lukte niet. Brandy won in 22.93. Hestia had een mindere dag en kwam als 3de over de streep.

Halve finale
Het was nu de beurt aan de Whippet sprinters om als eerst van start te gaan. Dusty had een knalstart en trok gelijk een gat van een paar meters en hij won in 22.73 . Daarachter werd gevochten om die 2de en 3de plek in het voordeel van Feiver en Ectasy gevolgd door Fracnh Fijol die als 4de over de streep kwam.

De B-klasse teven mochten van start en het was eerst Smurf die mocht gaan en met een mooie knalstart samen met Jameelah was het een mooi gevecht om te zien tussen die 2. Smurf gaf iets meer gas en nam afstand op het laatste stuk en won in een hele mooie tijd van 22.80. Gevolgd door Jameelah en Jadranka die zich plaatsten voor de finale en 4de kwam Lady Liberty over de streep.

De volgende rit was Megan gelijk aan de beurt en nu met een vele betere start kon zij zich gemakkelijk vrij lopen. Al probeerde Honorine en Gin Ginger nog een aanval te doen op die eerste plaats. Hierdoor kon Megan gebruik maken van deze strijd en gaf gas bij en kwam in een mooie 23.31 over de streep. Als 2de was het Gin Ginger en 3de Honorine en als laatst Arabelle. De 6 finalisten zijn bekend.

Sally mocht weer tegen Bindi met Nightstar die van plaats had gewisseld met Idolo Inez. Sally had een redelijke start en kon het 1ste stuk even aan sluiten bij Nightstar en Bindi. Beide zetten een versnelling in en Sally kon hier  geen antwoord opgeven en kwam als 3de over de streep. Bindi won de rit in 22.29.

Toen was het de beurt aan Brandy die weer een superstart had en zo een klein gat sloeg. Maar met de ervaren Idolo Inez is dit gevaarlijk deze weet zich altijd in de laatste bocht te herpakken en zo sloop zij dichter en dichterbij Brandy. Hestia die net als Sally niet haar dag had werd 3de. Brandy won in 23.08.

De finales.

De Whippet sprinters mochten als 1ste dit seizoen van start in de finales. Dusty had niet een geweldige start en koste ook wat kracht om los te komen van de anderen. Daarna zetten hij zijn versnelling in en kwam los van de groep. Daarachter werd er hard gestreden tussen Jazzabasi en Goldenrak voor die 2de plek. Daarachter vond nog de strijd plaats met de enige dame in dit gezelschap Helushka die de kennelgenoten Ectasy en Feiver achter zich liet.

De uitslag.

R.1 Windyglen's Patriot 1ste 22,87
B.2 Oochigea's Jazzabasi 3de 23,28
W.3 Goldenrak des Amour d'acka 2de 23,25
Z.4 Catkyll's Feiver 6de 25,39
G.5 Catkyll's Ectasy 5de 24,12
ZW.6 Helushka 4de 23,89

De B-klasse teven mochten van start gaan Smurf en Megan mochten onder rood en blauw. De honden werden geplaatst en met een wat mindere start was het Bricktop (Smurf) samen met Jameelah die wegwaren gevolgd door Gin Ginger en Honorine Jadranka en als laatste A Tale of Luck (Megan). Smurf wist zich vrij te maken terwijl Megan van laatste positie een inhaalrace begon en 1 van haar mooiste races liep en zo zichzelf terugvocht op de 3de plek toen Megan in 1 keer afremde vanaf waar wij stonden is het gissen wat er gebeurd is. Later bleek een lichtflits haar verblind te hebben.

De uitslag.

R.1 Brick Top 1ste 22,93
B.2 QuiXand Chasing Lane"s A Tale of Luck 6de 24,85
W.3 Forrest Law Jameelah 2de 23,57
Z.4 Zap Mama's Gin Ginger 3de 24,03
G.5 Rabbit's Cove Jadranka 5de 24,47
ZW.6 Honorine del Abokhan 4de 24,39

De A-teven. Bindi die vandaag liet zien waarom zij Europees Kampioen is zal geen bedreiging krijgen. Het was strijden om die 2de plek. Daar kwamen meerdere honden voor in aanmerking dus alles hing af van het koers verloop. Daar was de startsein en het was Blauw 2 Brandy die als 1ste uit het hok kwam en een paar meters pakte gevolgd door Bindi die Brandy terrecht wees. Maar Brandy liet zich niet kennen en probeerde aan te haken. Dit bleek later vervelende gevolgen te hebben voor onze meid. Daarachter vond die strijd om die 3de plaats het was Nightstar die nipt Idolo Inez en Ride Sally Ride achter zich hield en als laatste kwam Hestia over de streep.

De uitslag.

R.1 Bindi 1ste 22,44
B.2 Brandy v.d Spaarne Meute 2de 23,14
W.3 Storktown's Night Star 3de 23,36
Z.4 Idole Inez van Arkadi 4de 23,42
G.5 Windyglen's Ride Sally Ride 5de 23,49
ZW.6 De  La Sure d'Elle Hestia 6de 24,29

Mooie en spannende koersen. Veel jong talent die zich dit jaar zullen laten zien. Brick Top, Forrest Law Jameelah, QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck maar ook in de A-klasse een zeer snelle hond die het niet van haar start moet hebben Storktown's Nightstar en Windyglen's Ride Sally Ride.  En dit was pas bij de 1ste wedstrijd.  Onze Patriot die liet zien dat die snelheid in huis heeft. Brandy die toch redelijk goed de winter is doorgekomen eindigde met een blessure na de finale. Dus die gaat op rust. Mensen bedankt en vooral Robert en Mary die ons wilden helpen met de hondjes!


Brick Top


Windyglens Ride Sally Ride onder wit


Windyglens Patriot


Windyglens Patriot


QuiXand Chasing Lanes A tale of Luck


QuiXand Chasing Lanes A tale of Luck


QuiXand Chasing Lanes A tale of Luck


Brick Top Rood


Brick Top 1ste, QuiXand Chasing Lanes A Tale of Luck 6de


Brandy vd Spaarne Meute Blauw, Windyglens Ride Sally Ride Geel


Brandy vd Spaarne Meute 2de, Windyglens Ride Sally Ride 5e

     
29 Feb 2012

Blauwhuis (Nederland)

Vandaag kregen wij bericht van Cheetah (Chasing Lane's Excellent Kisser) die een heel nieuw avontuur heeft meegemaakt! Hij is een weekendje samen met zijn maatje Skippy naar Arnhem/Nijmegen geweest en mocht overnachten in een hotel. In zowel Arnhem en Nijmegen kan je prachtig lopen en zo werd de complete familie op sleeptouw genomen voor een paar mooie wandelingen. Cheetah trekt veel bekijks en trekt ook graag stiekem alle aandacht naar zich toe. De Charmeur!

     
27 Feb 2012

Coevorden (Nederland)

Vandaag kregen wij bericht over Balto (Chasing Lane's Electro Fusion) en zijn baasje Doede. Deze was ziek en wij wensen Doede daarom veel beterschap! Met Balto gaat het prima! Het wordt een echte man die samen met zijn maatje Kyra veel sprintjes trekken in de weilanden aldaar.

     
26 Feb 2012

Spaarndam (Nederland)

Vandaag reisden wij af naar de renbaan van de WRA in Spaarndam. De reguliere trainingen waren weer begonnen dus mochten de honden nu ook weer op de renbaan. En het was druk 100 ritten ruim en het mag gezegd worden. Het team van de WRA wist dit zonder problemen weg te draaien. Ook waren een deel van onze zuiderburen aanwezig en deze waren alle positief over de nieuwe baan.

Wij hadden vandaag bij ons Dusty (Windyglen's Patriot) die samen met Brandy (Brandy v.d. Spaarne Meute) Als 1ste van start mochten Het was Brandy die gelijk een pikstart had en met een kleine voorsprong won.

Daarna was het de buurt aan Indy (As Good-As Gold) die nog nooit op dit systeem had gelopen en deed haar 1ste rondje van het jaar met wat gedraai in het hok zonder problemen.

Daarna mochten Megan (QuiXand Chasing Lane's A Tale of Luck) en Sally (Windyglen's Ride Sally Ride) starten een mooi gevecht wat verrassend in het voordeel voor Megan eindigde. Sally probeerde het wel maar Megan hield het gaatje goed dicht.

De 2de omloop was een kopie van de 1ste omloop alleen mocht Sky (Vilikaia vom Rauhen Meer) mee lopen met Indy (As Good-As Gold). Sky die geen cm van de palen afwijkt wist deze rit net naar haar hand toe te zetten. De anderen hondjes waren naar de 2de omloop moe maar voldaan.


As Good as Gold


Brandy & Patriot


Brandy & Patriot


As Good as Gold

     
23 Feb 2012

Gemert (Nederland)

Vandaag kregen wij bericht van de fam. Maas over hun Enzo (Chasing Lane's Explosive Mustang)
Helemaal ingeburgerd in het Brabanste leven. Geniet Enzo met volle tuigen samen met zijn 2 vriendjes! Het begint al een echte man te worden!

     
11 Feb 2012

Heerhugowaard (Nederland)

Vandaag kregen wij ook bericht uit het (Waardse) des lands over onze puppenkind Kay (Chasing Lane's Colussus). Alweer bijna 2 vermaakt Kay zich prima met zijn baasje en maken ze veel wandelingen. Op wie lijkt Kay nou het meest vroegen wij ons af zijn vader Flash of moeder Maybel. Oordeel zelf.

     
11 Feb 2012

Lelystad (Nederland)

Sneeuwpret! De laatste dag dat de hondjes even lekker kunnen ravotten en spelen in het sneeuw. Na bijna 2 weken aan de lijn gezeten te hebben mochten de hondjes hun energie kwijt! Even naar onze eigen speelveld waar wij ongestoord de honden los kunnen laten lag er een mooie wit biljart laken. Er zijn wat prachtige foto's gemaakt die u in ons fun album kan vinden onder kopje sneeuwpret.

     
10 Feb 2012

Zandvoort (Nederland)

Vandaag kregen wij bericht van Fam. de Vries over onze puppenkinderen Cath (Chasing Lane's Boekarest), Bo ( Chasing Lane's Déjà Vu's Sephora) en hun nieuwe aanwinst en stoere man tussen deze 2 dames Joep (Chasing Lane's Easy Peasy). Ze mochten zich vandaag uitleven op het mooie strand van Zandvoort in plaats van het drukke Amsterdam. En dit deden zij met volle tuigen!

Chasing Lane’s Easy Peasy
Chasing Lane's Déjà Vu's Sephora Bo, Cath & Joep
Chasing Lane’s Boekarest
     
07 Feb 2012

Blauwhuis (Nederland)

Vandaag kregen wij bericht van Cheetah (Chasing Lane's Excellent Kisser) dat alles goed gaat met zijn nieuw maatje en het erg naar zijn zin heeft. Hij begint zich mooi te ontwikkelen hierbij wat foto's van deze mooie man!

   
29 Jan 2012

Spaarndam (Nederland)

De 2de training van de hernieuwde renbaan van de WRA. Die in 2002 van de gemeente weg moest van de Ookmeerweg.  Na lang discussiëren, zoeken, praten, goedkeuringen is het toch gelukt om een nieuw locatie te krijgen en geld om een mooie renbaan om te bouwen! En het mag gezegd worden een uitstekende locatie waar de baan goed bereikbaar is. Een mooi locatie ook voor de honden om mee te lopen en de baan zelf ziet er erg goed uit. En een mooie grote gezellige kantine. Maar dat oordeel laat ik liever aan de mensen zelf over!
Het was een mooie zonnige dag en wij hadden geen last van de kou. De honden kregen wel hun warmte dekje om met in en uitlopen. Wij hadden onze jonge honden allemaal 1 ritje gegeven om de baan te kunnen verkennen en het systeem. Dit was immers de 1ste keer dat zij op rail gingen. Zonder problemen liepen ze hun rondje en waren moe maar voldaan. Ook liep Brandy haar rondjes en kon echt merken dat zij hier op heeft zitten wachten de 1ste omloop was zij niet te houden.
Er liepen ook 3 puppenkinderen van ons respectievelijk Chasing Lane's Diamond's Spirit, Chasing Lane's Dark Mystique en Chasing Lane's Discordia Widow. Alle gingen met veel plezier en overtuiging rond en de eigenaren staan te popelen om dit jaar mee te kunnen doen met de wedstrijden. 
Sommige mensen vinden dit al vroeg in het seizoen maar als je met teven werkt dan ben je toch altijd afhankelijk van loopsheden en wanneer deze plaats vinden. Daarnaast moesten ze even op dit systeem gelopen hebben voordat je ze op een wedstrijd met rail voor het eerst inschrijft.

Brandy v.d. Spaarne Meute
QuiXand Chasing Lane’s A Tale of Luck

 

   
29 Jan 2012

Lelystad (Nederland)

Vandaag is ons 2de nestje ook 2 jaar geworden. De tijd gaat zo hard! Deze komen uit de combinatie Catkyll's Angelo x Aphrodite v.d. Fijola Hoeve. Hier onder wat foto's en natuurlijk eigenaren van harte met jullie puppenkinderen!

Chasing Lane’s Boekarest Chasing Lane’s Boston
Chasing Lane’s Brisbane

 

   
25 Jan 2012

Lelystad (Nederland)

Vandaag is het alweer 2 jaar geleden dat de pups van Graf Ferry vom Rauhen Meer x Wheezy Wind's Floortje zijn geboren. Eigenaren van harte met de puppenkinderen!


Chasing Lane’s Air Supreme
   
25 Jan 2012

Lelystad (Nederland) Onalaska/ Washington (U.S.A.)

Toch wil ik beginnen met iets ''speciaals'' althans in onze optiek.  Afhankelijk van de loopsheid zal onze Brandy v.d. Spaarne Meute gedekt worden door QuiXand Fallout Boy. Een Amerikaanse reu gefokt/ eigenaar van Susan Heiniger.

QuiXand Fallout Boy Brandy v.d. Spaarne Meute

Millhouse. Zoals QuiXand Fallout Boy genoemd wordt. Behoort tot de beste van Amerika en dat bleek ook wel uit de top 10 van 2011 NOTRA list. Waar niet alleen Millhouse in stond maar ook zijn zusje en broer. Naast zijn ren kwaliteiten vinden wij het thuis karakter net zo belangrijk. En in dit optiek voldoet hij in wat wij zoeken in een Whippet.

Voor meer informatie over deze combinatie verwijs ik u naar onze nestaankondiging pagina.
Mocht u interesse/ vragen hebben kunt u ons altijd mailen. info@chasinglanes.com

 
16 Jan 2012

Lelystad (Nederland)

Het nieuwe jaar is goed begonnen en wij kijken erg uit naar het nieuwe race seizoen. Een nieuwe renbaan er bij. Eerlijk is eerlijk heb de renbaan van de WRA afgelopen weekend gezien tijdens de jaarlijkse inentingen en hij ziet er super uit! Ik hoop dat de renbaan weer zijn ''oude'' glorie zal terug krijgen.  Ieder geval mijn complimenten.

Ook is er een wisseling van de wacht geweest in de commissie van de windhondenrensport. Nu met Bert Waijers aan het roer hopen wij dat er meer structuur en geluisterd zal worden naar de stem van de renmensen i.p.v. van de verenigingen zelf. 

Afgelopen jaar hebben onze honden exceptioneel goed gepresteerd en wij hopen ook deze tendens door te zetten naar het nieuwe seizoen. Brandy v.d. Spaarne Meute toch nog knap 2de geworden in het eindklassement van de NWC beste renhond en dit zelfs met haar ziekte.

Ons E-nest pups zijn allemaal naar hun nieuwe eigenaren gegaan en doen het allemaal erg goed! Een mooi gegeven is dat altijd als je een berichtje krijgt van de nieuwe eigenaren Dat de puppenkinderen het allemaal goed doen.

Nu staat als eerst op het programma de metingen. Daarna lekker gaan voorbereiden met een overvolle kalender.